Horecabeveiliging

Als horecaondernemer kunt u geconfronteerd worden met een aantal risico's binnen uw onderneming. Wapen- en drugsbezit, diefstal vernieling, intimidatie, afpersing en (zinloos) geweld in het uitgaansleven neemt toe. Om deze reden is het belangrijk dat u over een beveiligingsplan beschikt, zodat u voor uzelf, uw personeel en uw klanten een prettige maar vooral veilige werk- en uitgaanssituatie kunt creëren.
Horecare Security is gespecialiseerd in verrichten van beveiligingswerkzaamheden binnen de horeca.

Evenementenbeveiliging

Bij het door u georganiseerde evenement is Horecare Security de ideale partner. Of het nu gaat om een sportwedstrijd, concert, jubileum of personeelsfeest, Horecare Security staat garant voor ieders veiligheid.

Bij Horecare Security gaat evenementen beveiliging verder dan toegangscontrole aan de ingang en het controleren of mensen over de juiste uitnodiging beschikken.

  Horecare Security draagt zorg voor O.A.:
- Parkeercoordinatie,
- Toeganscontrole,
- Podiumbewaking,
- Hondenbewaking,
- Ordetoezicht,
- Accommodatie- en materiaalbewaking,
- Begeleiden van gasten en genodigden,
- Brandwachten.

Ga naar "Diensten" voor meer info


Horecare Security werkt uitsluitend met gediplomeerde medewerk(st)ers. Deze krijgen naast training in E.H.B.O. en bedrijfshulpverlening ook training in fysieke- en psychologische vaardigheden om eventuele problemen snel en efficiënt op te lossen.

Horecare Security stemt de wensen en behoeften van de opdrachtgever af in een persoonlijk gesprek zodat niets aan het toeval wordt overgelaten.

Voor meer informatie of een persoonlijk gesprek:

HORECARE SECURITY
Postbus 3127
4700 GC Roosendaal
tel: 0165-396715 
gsm: 06-22291099 
fax: 0165-397298
email: info@horecare-security.nl