De Minister heeft in de Wet Particuliere Beveiligingsorganisaties en Recherchebureaus bepaald dat beveiligingswerkzaamheden alleen mogen worden verricht door bedrijven die beschikken over een vergunning van het Ministerie van Justitie.

Horecare Security heeft een vergunning van het Ministerie onder het nummer ND1127 en onderscheidt zich door vakbekwaamheid en kwaliteit van dienstverlenen.


Horecabeveiliging

Als horecaondernemer kunt u geconfronteerd worden met een aantal risico's binnen uw onderneming. Wapen- en drugsbezit, diefstal vernieling, intimidatie, afpersing en (zinloos) geweld in het uitgaansleven neemt toe. Om deze reden is het belangrijk dat u over een beveiligingsplan beschikt, zodat u voor uzelf, uw personeel en uw klanten een prettige maar vooral veilige werk- en uitgaanssituatie kunt creëren.
Horecare Security is gespecialiseerd in verrichten van beveiligingswerkzaamheden binnen de horeca.

Evenementenbeveiliging

Bij het door u georganiseerde evenement is Horecare Security de ideale partner. Of het nu gaat om een sportwedstrijd, concert, jubileum of personeelsfeest, Horecare Security staat garant voor ieders veiligheid.

Bij Horecare Security gaat evenementen beveiliging verder dan toegangscontrole aan de ingang en het controleren of mensen over de juiste uitnodiging beschikken.

 
Horecare Security
draagt zorg voor O.A.:
- Parkeercoordinatie,
- Toeganscontrole,
- Podiumbewaking,
- Persoonsbeveiliging
- Hondenbewaking,
- Ordetoezicht,
- Accommodatie- en materiaalbewaking,
- Begeleiden van gasten en genodigden,
- Brandwachten.

Horecare Security werkt uitsluitend met gediplomeerde medewerk(st)ers. Deze krijgen naast training in E.H.B.O. en bedrijfshulpverlening ook training in fysieke- en psychologische vaardigheden om eventuele problemen snel en efficiënt op te lossen.

Horecare Security stemt de wensen en behoeften van de opdrachtgever af in een persoonlijk gesprek zodat niets aan het toeval wordt overgelaten.      

      (Hondenbewaking)          (Persoonsbeveiliging)